LOVE THE FEEL OF FLYING?
HEAR THIS.
GRATIS Bose SoundLink® Mini
Tijdelijke Bose "Spring Promotion!"
Ontvang GRATIS een Bose SoundLink Mini Bluetooth® speaker II ter waarde van € 189,95 bij aankoop van een A20 Aviation Headset bij EuroPilot Center!

De SoundLink Mini Bluetooth speaker II levert vol, natuurlijk geluid met veel dieper laag dan je zou verwachten van een ultracompacte luidspreker. Bevat ook een ingebouwde microfoon voor het voeren van gesprekken en toegang tot Siri of Google Now™

Tijdelijke actie geldig vanaf 3 april tot 7 mei, 2017.
Niet cumuleerbaar met andere acties/promoties.
BESTEL  NU
GRATIS Bose SoundTouch 10
Geniet van deze tijdelijke lentepromo!
Ontvang deze lente GRATIS een Bose SoundTouch ® 10 Wireless Speaker ter waarde van 229,95 EUR bij aankoop van een Bose A20 Aviation Headset bij EuroPilot Center.

De SoundTouch 10 luidspreker past bijna overal en biedt verrassend vol en rijk geluid voor zijn formaat. Ideaal voor elke gelegenheid, want je krijgt meteen eenvoudig toegang tot je muziek. Gebruiksvriendelijker kan niet. Je hoeft alleen maar de SoundTouch-app op je apparaat te installeren om een wereld aan muziek te kunnen streamen. Een must-have voor elke muziekliefhebber.

Actie geldig tot 20 mei 2018.
BESTEL  NU
Topkwaliteit voor Professionals!
De A20 Aviation Headset is comfortabeler en onderdrukt meer omgevingsgeluid dan elke andere headset die Bose ooit heeft gemaakt, terwijl je toch geniet van het heldere geluid dat je van Bose verwacht.

En nu zijn er ook meer functies dan ooit, waaronder: een Bluetooth-audio- en communicatie-interface; aanpasbare audioprioriteitskeuze; intuïtieve plug-and-play-werking; een hoogwaardige microfoon en een optionele spiraalvormige kabel. En met maar 340 gram is het nog altijd één van de lichtste actieve noise cancelling headsets.

Geen enkele headset biedt deze unieke combinatie van functionaliteit en voordelen.

Met Bluetooth: 1.099 EUR
Zonder Bluetooth: 999 EUR

Plaats uw bestelling via: +32(0)3.281.84.29 of per e-mail:
info@europilotcenter.be
€100 KORTING
VOOR ATPL/CPL PILOTEN & FLIGHT INSTRUCTORS*
*Voor Airline Pilots/Commercial Pilots bij Airlines met een AOC, of actieve Flight Instructors met een FI Rating. Niet cumuleerbaar met andere acties/promoties.

Gelieve het formulier via onderstaande link te vervolledigen ALVORENS uw Bose A20 via EuroPilot Center te bestellen.  Een kopie van uw ATPL/CPL vergunning Airline ID, en voor Flight Instructors een kopie van uw PPL/CPL/ATPL vergunning met FI rating +  meest recente logboek pagina dient overgemaakt te worden. Na ontvangst van deze gegevens, zal u door Bose gecontacteerd worden binnen de 5 werkdagen ter confirmatie van uw 100 EUR tegoed bij aankoop van uw Bose A20 Aviation Headset via EuroPilot Center.
Actie NIET geldig voor de Bose ProFlight Headset.

Deze actie loopt ten einde op 31 december 2018.
APPLY NOW