LOVE THE FEEL OF FLYING?
HEAR THIS.
GRATIS Bose SoundLink® Mini
Tijdelijke Bose "Spring Promotion!"
Ontvang GRATIS een Bose SoundLink Mini Bluetooth® speaker II ter waarde van € 189,95 bij aankoop van een A20 Aviation Headset bij EuroPilot Center!

De SoundLink Mini Bluetooth speaker II levert vol, natuurlijk geluid met veel dieper laag dan je zou verwachten van een ultracompacte luidspreker. Bevat ook een ingebouwde microfoon voor het voeren van gesprekken en toegang tot Siri of Google Now™

Tijdelijke actie geldig vanaf 3 april tot 7 mei, 2017.
Niet cumuleerbaar met andere acties/promoties.
BESTEL  NU
GRATIS Bose SoundLink® Revolve
Geniet van deze tijdelijke Eindejaarspromotie!
Ontvang GRATIS een Bose Soundlink ® Revolve Bluetooth Speaker ter waarde van 229,95 EUR bij aankoop van een Bose A20 Aviation Headset bij EuroPilot Center.

De SoundLink Revolve, een van de beste draagbare Bluetooth-speakers ooit. Deze speaker levert echt 360°-geluid voor een consistente, gelijkmatige dekking. Plaats de speaker midden in de ruimte, zodat iedereen het geluid op dezelfde manier beleeft. Of plaats hem bij een muur, zodat het geluid zich door de ruimte verspreidt en weerkaatst voor een meeslepend effect. Ga je naar buiten? Geen probleem, want je speaker gaat gewoon mee.

Actie geldig tot 7 januari 2018.
BESTEL  NU
Topkwaliteit voor Professionals!
De A20 Aviation Headset is comfortabeler en onderdrukt meer omgevingsgeluid dan elke andere headset die Bose ooit heeft gemaakt, terwijl je toch geniet van het heldere geluid dat je van Bose verwacht.

En nu zijn er ook meer functies dan ooit, waaronder: een Bluetooth-audio- en communicatie-interface; aanpasbare audioprioriteitskeuze; intuïtieve plug-and-play-werking; een hoogwaardige microfoon en een optionele spiraalvormige kabel. En met maar 340 gram is het nog altijd één van de lichtste actieve noise cancelling headsets.

Geen enkele headset biedt deze unieke combinatie van functionaliteit en voordelen.

Met Bluetooth: 1.115 EUR
Zonder Bluetooth: 1.010 EUR
BESTEL  NU
€100 KORTING
VOOR ATPL/CPL PILOTEN & FLIGHT INSTRUCTORS*
*Voor Airline Pilots/Commercial Pilots bij Airlines met een AOC, of actieve Flight Instructors met een FI Rating. Niet cumuleerbaar met andere acties/promoties.

Gelieve het formulier via onderstaande link te vervolledigen ALVORENS uw Bose A20 via EuroPilot Center te bestellen.  Een kopie van uw ATPL/CPL vergunning Airline ID, en voor Flight Instructors een kopie van uw PPL/CPL/ATPL vergunning met FI rating +  meest recente logboek pagina dient overgemaakt te worden. Na ontvangst van deze gegevens, zal u door Bose gecontacteerd worden binnen de 5 werkdagen ter confirmatie van uw 100 EUR tegoed bij aankoop van uw Bose A20 Aviation Headset via EuroPilot Center.

Deze actie loopt ten einde op 31 december 2017.
APPLY NOW